Tule mukaan!

Jyväskylä Bridal Fair Häämuodin esittelijä, paikallisten hääyritysten tapaamispaikka - tule mukaan rentoutumaan ja nauttimaan ihanasta häätunnelmasta!

Mukana kotimaista ja kansainvälistä häämuotia sekä parhaat paikalliset hääyrittäjät! Muotinäytöksissä mukana Iina Naumasen VALKOINEN Bridal Wear, Wedding Garage, Wedding Garage Plus, Miia Kuusinen-Heikkilä, Bianco Evento, Lilly sekä Milanosta Eddy K. mallisto vuodelle 2023. Tapahtumassa mukana Häät-lehti ja Häät.fi-verkkopalvelu.

Liput

Voit tilata liput verkkokaupasta alla olevasta linkistä, tai ostaa tapahtuman sisäänkäynniltä. Ota ystäväsikin mukaan edullisella duo-lipulla!

Tästä verkkokauppaan!

Ennakkoliput 9€

Ennakkolippu on edullisempi tapa päästä mukaan tapahtumaan! Pääsylipulla pääset sisään klo 12 kun tapahtuma virallisesti aukeaa ja pääset nauttimaan niin elävästä musiikista kuin häämuotinäytöksistä.

VIP liput 15€

VIP lipulla olet niiden harvojen joukossa, jotka pääsevät tapahtumaan ennen muita. Sisäänpääsy klo 10.

VIP DUO 29€ (2 henkilöä)

VIP lipulla olet niiden harvojen joukossa, jotka pääsevät tapahtumaan ennen muita. DUO lipulla pääsee kaksi sisään tapahtumaan edullisemmin. Sisäänpääsy klo 10.

Pääsylippu 10€

Sisäänpääsy klo 11.

Pääsylippu DUO 19€ (2 henkilöä)

Ota ystävä mukaan ja osta liput edullisemmin. Duo-lipulla voit tuoda messuille ystäväsi tai puolisosi, äidin tai anopin - jokainen omalla tyylillään. Duo-lippu on ennakkolippu kahdelle - edullisemmin! Sisäänpääsy klo 11.

Tutustu lippujen yleisiin myyntiehtoihin.

Voit avata myyntiehdot pdf-muodossa alla olevasta linkistä:

Myyntiehdot

Sisäänpääsy

Sisäänpääsy VIP-lipuilla 16.10.2022 klo 10:00 alkaen.

Ennakkolipuilla sisäänpääsy alkaen kello 12:00.

Lipunmyynti ovelta alkaa klo 12:00.

Tapahtuma päättyy klo 17:00.