Tule mukaan!

Jyväskylä Bridal Fair Häämuodin esittelijä, paikallisten hääyritysten tapaamispaikka - tule mukaan rentoutumaan ja nauttimaan ihanasta häätunnelmasta! Mukana kotimaista ja kansainvälistä häämuotia sekä parhaat paikalliset hääyrittäjät! Muotinäytöksissä mukana Heidi Tuisku, Wedding Garage, Ateljé Iina, Johanna Paatola, Morsiusateljee Helmi, Glamour, Miia Kuusinen-Heikkilä, Niinatar sekä Milanosta Eddy K. mallisto vuodelle 2020. Tapahtumassa mukana Häät-lehti!

Jyväskylä Bridal Fair tuo yhteen paikalliset yritykset keskelle kaupunkia - luvassa yllätyksiä, musiikkia ja paljon nähtävää. Kannattaa tulla katsomaan kauempaakin!

Liput

Voit tilata liput verkosta, tai ostaa tapahtuman sisäänkäynniltä. Ota ystäväsikin mukaan edullisella duo-lipulla! Lipun voit ostaa sivun oikeasta laidasta.

Ennakkoliput 11€

Ennakkolippu on edullisempi tapa päästä mukaan tapahtumaan! Pääsylipulla pääset sisään klo 11 kun tapahtuma virallisesti aukeaa ja pääset nauttimaan niin elävästä musiikista, mahdollisuudesta oppia tanssia, kuin häämuotinäytöksistä. Saat sähköpostiisi linkin tapahtuman Issuu-lehteen ja saat näytteilleasettajien parhaat vinkit häiden järjestämiseen.

VIP liput 25€ (ikäraja 18v)

VIP lipulla olet niiden harvojen joukossa, jotka pääsevät tapahtumaan 1,5h ennen muita - ja pääset halutessasi punaiselle matolle! Häämuotinäytöksissä pääset istumaan lavan eteen ja saat nauttia parhaasta näkyvyydestä. VIP-lipun ostajat saavat lokakuussa ilmestyneen Häät-lehden ja Jyväskylä Bridal Fair -tapahtuman messukassin.

Juhla-alueella pääset myös VIP Loungeen jossa on yritysten tarjoama taukoalue kesken pitkän messupäivän. VIP Loungeen on kutsuttu myös Häät-lehden blogiyhteisön edustajia - olisiko mukava jutella palkittujen bloggaajien kanssa livenä?

DUO-lippu 20€ (2 henkilöä)

Ota ystävä mukaan ja osta liput edullisemmin. Duo-lipulla voit tuoda messuille ystäväsi tai puolisosi, äidin tai anopin - jokainen omalla tyylillään. Duo-lippu on ennakkolippu kahdelle - edullisemmin!

Ovelta ostettavat pääsyliput 12,5€ (lipunmyynti alkaa klo 12)

Varaamme tapahtumapaikan ovelle pienen määrän lippuja - ovelta ostettavien lippujen myynti alkaa klo 12.

Tutustu lippujen yleisiin myyntiehtoihin.

Voit avata myyntiehdot pdf-muodossa alla olevasta linkistä:

Myyntiehdot

Sisäänpääsy

Sisäänpääsy VIP-lipuilla 19.10.2019 klo 9.30 alkaen.

Ennakkolipuilla sisäänpääsy alkaen kello 11:00.

Lipunmyynti ovelta alkaa klo 12:00.

Tapahtuma päättyy klo 18:00.

Huom! Ennakkolipulla ilmainen narikka! (muutoin 1€/messukävijä)


Saapuminen & pysäköinti

Jyväskeskuksesta ja sen lähistöltä löytyy useita pysäköintihalleja, sekä -alueita. Myös kadunvarsipysäköintiä on ympäröivillä kaduilla. Tapahtumapaikka on aivan Jyväskylän keskustassa ja paikalle on helppo saapua myös julkisilla kulkuvälineillä. Junalla saapuessa kävelet Matkakeskukselta Jyväskeskukseen noin. 5 minuutissa.

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimiva Jyväskeskus tarjoaa ainutlaatuiset puitteet häämessujen järjestämiseen. Käytössämme on yli 1500m2 valoisaa liiketilaa kahdessa eri kerroksessa. Tiloihin mahtuu yli 40 näytteilleasettajaa ja lava muotinäytöksiä varten. VIP-lipun ostaneille olemme varanneet lisäksi erillisen VIP-tilan jossa voi nauttia virvokkeista ja hemmottelusta. Jyväskeskuksesta löydät lisäksi muotia ja ravintoloita joista voi nauttia messukäynnin päätteeksi.